Termeni si conditii

Termeni si Conditii

SC.EXPERT INSTAL GROUP SRL

RO 17770632

J40/12165/2005

Punct lucru:Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti

 

Cumpararea produselor folosind acest site, implica in mod automat acceptarea unor termeni si conditii, prezentate in continuare si pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

  Compania S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare.   

•  Informatiile furnizate catre S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.

•  Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de furnizor.

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta sau nu se mai afla pe stoc. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

•  Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  isi stabilieste singura regulamentele promotiilor  pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.   

•  Compania S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

•  Produsele comercializate prin intermediul S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie.

Garantia produselor comercializate de S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L 

•  Garantia pentru anumite produse ce le importa se solutioneaza la sediul S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  (prezentat in pagina de contact), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia pentru produsele care sunt comercializate de diversi furnizori se solutioneaza conform certificatului de garantie ..

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

   Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.   

•  Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ :

- cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi ;

- cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei;                                                         

 •  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.   Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 

 

Dreptul de retur persoane fizice

 

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. www.pompe-submersibile.com.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014  privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :

Aveti dreptul ca persoana fizica de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC.EXPERT INSTAL GROUP SRL cu punct de lucru Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti, E-mail:office@einstal.ro , cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Consecintele retragerii

 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele prin Fan Courier +4021.9336 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea) https://www.fancourier.ro/contact   sau inmanati-le direct noua, E (www.pompe-submersibile.com.ro ), SC.EXPERT INSTAL GROUP SRL cu punct de lucru Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti, E-mail:office@einstal.ro , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebuia sa suportati costul direct al returnarii produselor. Costul livrarii puteti afla de la firma de curierat Fan  Courier(https://www.fancourier.ro/contact).

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@einstal.ro . Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

 

Expeditor: Nume ………………..Prenume…………………

Adresa: Str…………….,  nr……… Oras……………, Judet……………. Telefon……….

Destinatar: Expert Instal Group srl

Adresa: Sos.Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti,

tel : 0766.261.392

MESAJ - RETUR PRODUS

 

 

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (chiar daca este desigilat sau deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).

Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul magazinului Expert Instal Group srl sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii ocazionali sau prin flota proprie.

 

Termenul este respectat daca produsele RETURNATE sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile de la notificare.

 

RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE:

 

In cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor , societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), nu se aplica perioada de returnare .

 

Clientii - persoane juridice NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !!

 

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

 

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie

- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie

- Produse care au fost montate sau utilizate  in instalatiile termice & climatizare: Produse de SEZON – Centrale termice / Aere conditionate  [  In cazul de Centrale termice / Aere conditionate, daca produsul a fost instalat de catre personal autorizat (in conformitate cu informatiile mentionate pe certificatul de garantie) sau neautorizat (in urma optiunii clientului), reglementarile legale mentionate in OG Nr. 34/2014 nu se mai aplica. Orice actiune de instalare se finalizeaza prin prezentarea instructiunilor de utilizare si intretinere, prin prezentarea modului de folosire si prin predarea aparatului in perfecta stare de functionare, clientul dandu-si acordul pentru amplasamentul aparatului]

- Produse ce au fost comandate pe baza de Comanda Speciala pe baza unui avans                   

- Produse ce au fost aduse de prestator  Expert Instal Group srl  pe baza de contract de vanzare (contract de vanzare – orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept  obiect atât produse, cât şi servicii)

- Produse ce au fost aduse de prestator conform specificaţiilor clientului

- Sisteme termice ( pachete de produse) ce au  fost distinct personalizate la cererea consumatorului

- Produse ce au fost comandate de la punctul de lucru Expert Instal Group srl

- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii

- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator

- Servicii de consultanta sau de montaj a echipamentelor achizitionate

- Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie, conform legii 449/2003.

 

Prin acesta cale va informam ca suntem un magazin online si offline ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui realizate online, doar asa realizandu-se contractul la distanta (contract la distanţă – orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul) . Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor comandate online.

 

De retinut :

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Va rugam sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj este deformat/deteriorat.

 

Returul produselor se poate realiza doar dupa o notificare scrisa pe adresa de email office@einstal.ro  in termen de maxim 14 zile.

 

 

In cazul in care ti-a fost livrat un alt produs decat cel pe care l-ai solicitat (desi specificatiile produsului sunt clar prevazute in cadrul comenzii pe care ai plasat-o pe site-ul  magazinului online), ai dreptul sa returnezi produsul fara cheltuieli suplimentare (compania fiind obligata sa suporte cheltuielile de transport).

 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

 

Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014  privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

 

*Prezentul formular se trimite completat doar in cazul in ca doriti returnarea produsului/produselor achizitionate.

 

Formular cerere retur produs

 

                                                        CERERE RETUR PRODUS

 

Catre Sc.Expert Instal Group srl, cu sediul in Bucuresti, soseaua Mihai Bravu nr.540-562 sector 3 ,tel.0766.261.392, adresa e-mail office@einstal.ro. Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: _____________________________________________________________ ______________________________________________________________________________ Motivul returnarii fiind:__________________________________________________________ Comandate la data: ________________________ Primite la data:_________________________      Optiunile mele de retur sunt:

Doresc inlocuirea produsului cu unul nou   

Doresc sa il schimb cu un alt produs

Doresc sa primesc contravaloarea in bani

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare. (Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre Sc.Expert Instal Group srl) Banca:_______________________________________________________________________ Contul:_______________________________________________________________________Nume/Prenume:________________________________________________________________Adresa________________________________________________________________________Numar telefon:______________________________________ Email:_______________________

Sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract.

Data _____________________ Semnatura____________________________

 

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

•  Intregul continut al site-ului www.pompe-submersibile.com.ro - imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.   

Politica de confidentialitate

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.   

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti decat in scopul funcționării programului "Magazin de încredere" după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Naspers OCS Hungary Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Naspers OCS Hungary Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro.    ,

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

  Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata, trimitind un e-mail la adresa office@einstal.ro

•     S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Comanda pe site:

 

   Pentru a putea folosi site-ul www.pompe-submersibile.com.ro trebuie:

•  sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida. Daca sunteti deja inregistrat,va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa actualizati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

 

   Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul   "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

   Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.

   Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.

 

Comanda telefonica:

 

   Pentru comanda telefonica sunati, intre orele 09:00-17:30, la unul din numerele de telefon regasite mai jos:

   Telefon: 0766.261.389; 0766.261.392 

  

Valoarea minima a comenzii este de 100 RON.

 

Efectuarea platii

   Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

   Numerar, la sediul magazinului nostru situate in Soseaua Mihai Bravu nr.540   complex Impact Center sector 3 Bucuresti

   Plata folosind cardul la ridicarea produselor din sediul magazinului nostru situate in Soseaua Mihai Bravu nr.540   complex Impact Center sector 3 Bucuresti.

   Virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L.

   Credit bancar. Clientii firmei noastre pot apela la bancile cu care acestia au legaturi in vederea obtinerii unui credit. Firma S.C. Expert Instal Group s.r.l nu este banca comerciala sau firma de leasing si in consecinta solicita plata integrala a marfurilor livrate neputand acorda rate sau alte facilitati de plata.

   Ramburs numerar. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea   returului catre  sediul  nostru (13.5 RON + 1% din valoarea rambursului).

 

Modalitati livrare

   Comanda minima este de 100 RON, iar livrarea se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei situat in Soseaua Mihai Bravu nr.540 complex Impact Center sector 3 Bucuresti sau prin serviciul de curierat rapid Fan Courier.

 

•  Livrarea comenzii, pentru articolele aflate pe stoc se face intr-un interval de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii , in perioadele de varf. pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

•  Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.

Alte informatii privind livrarea comenzii se pot obtine la telefoanele: 0766.261.389; 0766.261.392

Veţi primi bunurile comandate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Taxa de transport este suportata de client si nu este gratuita

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.