Politica de confidentialitate

•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.    
•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 
•  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 
  Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa sa de e-mail furnizata, trimitind un e-mail la adresa expertinstalgroup@yahoo.com       
•     S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.