Despre noi

S.C. Expert Instal Group SRL este o firma privata infiinata in anul 2005, cu capital integral romanesc.

Domeniul de activitate principal este vanzarea endetail a produselor specifice instalatiior termice si sanitare.

Pornita ca o nevoie a pietei locale pentru produse dedicate cu un raport calitate pret satisfacator, in decursul celor 9 ani de existenta continua, Expert Instal Group si-a diversificat gama de produse, a largit plaja de clienti si, de asemenea, a crescut de la o societate mica la o firma cu o cifra de afaceri mare.

Expert Instal Group a dezvoltat si dezvolta relatii de business atat cu mari dezvoltatori imabiliari, asigurand materialele necesare pentru cartiere rezidentiale, blocuri de locuinte, ansambluri de vile, precum si cu firme de constructii si amenajari interioare. Gama diversificata de produse, ne-a permis de-a lungul anilor sa mentimen legatura cu peste 150 de Persoane Fizice Autorizate in acest domeniu.

Capacitatea noastra de a vinde atat engros pentru marile companii, cat si endetail pentru clientii finali, ne-a facut o companie puternica si bine ancorata in piata.

Punctul de lucru cu clientii finali ofera prin personalul calificat cele mai bune sfaturi in alegerea produselor. Angajatii au beneficiat de traininguri oferite de catre producatori in tara si in strainatate. Pe langa sfaturile profesioniste, oferim clientilor nostri, atat persoane fizice cat si juridice, posibilitatea transportului marfii la destinatie, indiferent de cantitatea achizitionata, devenind astfel o firma serioasa, ce poate sa acopere toate nevoile unui client.

De asemenea, producatorii echipamentelor comercializate de catre noi ne considera un partener loial, serios si eficace dat fiind ca in decursul celor 9 ani de existenta, Expert Instal Group a largit gama de provideri, nu a modificat-o.

Tinand cont de dinamica pietei, incepand cu anul 2010, Expert Instal Group a inceput vanzarile de produse si in mediul online, ajungand in acest moment sa detina peste 4 magazine in mediul virtual.

Misiune

Misiunea noastra este aceea de a avea clienti multumiti, indiferent de volumul de vanzari pe care acestia il genereaza.

Tratam clientii cu seriozitate, cu profesionalism si cu cel mai bun raport calitate pret.

Valori

Expert Instal Group  selectioneaza atent produsele comercializate atat print feed/back din partea firmelor de constructii si amenajari, cat si a clientilor finali.

In acest sens, partenerii nostri ne ofera cele mai bune produse care corespund normelor de calitate cerute de legislatia europeana si nationala, mentinandu-ne astfel la un standard de calitate ridicat.

 

Profesionalism

Echipa de vanzari este la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu, testeaza si recomanda produse clasice dar si noi descoperi.

Alaturi de partenerii nostri, atat producatori cat si firme de constructii, reusim sa oferim cele mai bune servicii clientilor finali.

Raport calitate- pret

Expert Instal Group  este una dintre putinele companii de profil ce poate sa ofere clientilor sai preturi mici pentru produse de o calitate superioara, profesionale. Data fiind specificitatea firmei de a putea acoperi nevoile unei companii mari printr-un volum de marfa generos, putem sa sustinem si un segment de clienti  care sa gaseasca cel mai bun raport calitate pret din piata.

 

Compania Expert Instal Group  are in plan dezvoltarea logistica si economica in perioada urmatoare prin crearea de noi spatii de vanzare si depozitare, cat si prin atragerea de noi parteneri si prin pozitinarea unui nou punct de lucru intr-o zona cu vad comercial specific acestui domeniu.

Prevedem pentru viitor o crestere a cifrei de afaceri axata in special pe dezvoltarea imobiliara din zona de sud a Bucurestiului, care, in acest moment, este cea mai dinamica zona la nivelul Capitalei. Expert Instal Group  este partener traditional a catorva firme care realizeaza ansambluri de vile si blocuri de locuinta in aceasta zona.